Begin vandaag nog met verduurzamen
en profiteer van hoge subsidies!

* Wil je meer informatie over Verduurzamen of over onze producten dan bellen wij je graag terug als je jouw nummer even aan ons doorgeeft! Natuurlijk kun je ook het contact / offerteformulier invullen!

Bel mij terug

Investeren in slim besparen met Verduurzaam Twente

Verduurzaam Twente is niet zomaar een bedrijf; we zijn gedreven door een diepgaande toewijding aan duurzaamheid. Onze missie reikt verder dan alleen het leveren van diensten; we streven ernaar om zowel zakelijke als particuliere klanten te begeleiden naar een duurzamere levensstijl. Of het nu gaat om het verduurzamen van een woning of het optimaliseren van een bedrijfspand, Verduurzaam Twente staat klaar met expertise en veel passie.

Om alvast wat vragen te beantwoorden...

Zijn zonnepanelen op dit moment nog rendabel?

Ja, zonnepanelen zijn zeker nog steeds rendabel, wel is het erg belangrijk om goed af te stemmen op het eigen verbruik en ook zeker naar de toekomst te kijken hoe dit verbruik zich gaat ontwikkelen. Hybride en op de toekomst voorbereid zijn is hierbij de sleutel.

Kun je zonnepanelen plaatsen op elk dak?

Nee, je kunt niet op elk dak zonnepanelen plaatsen. Denk hierbij aan rieten daken en monumentale panden. Voor vrijwel elk ander dak is wel een montage oplossing mogelijk. Het is zeker belangrijk om door 1 van onze deskundigen uw situatie na te laten kijken.

Wat is het verschil tussen een parallel systeem en een serieel systeem?

Bij een parallel systeem schakelt u elk paneel apart, dit is ideaal in situaties dat er schaduw op een dak valt of dat er op meerdere manieren zonnepanelen gelegd dienen te worden. Bij een serieel systeem worden de panelen door gekoppeld, bij een vrij dak van schaduw is dit vaak het meest efficiënt. Uw adviseur kan hier zeker het juiste advies  in geven

Zijn er altijd aanpassingen nodig in de meterkast?
Ja, er moet vrijwel altijd een groep voor de zonnepanelen bijgeplaatst worden. In beperkte gevallen moet een meterkast in zijn geheel worden vervangen. Uw adviseur zal u dan ook adviseren om dit direct mee te nemen in de aanschaf van uw zonnepanelen.
Is er bij aanschaf van zonnepanelen bij Verduurzaam Twente een aanbetaling nodig?
Nee, bij Heerlijke Zon BV hoeft u geen aanbetaling te doen. Wij werken nog steeds op basis van goed vertrouwen. Bent u tevreden en werkt het systeem, pas dan rekent u af.
Als onze buren ook zonnepanelen willen aanschaffen, krijgen wij dan extra korting?
Jazeker! Mocht u met de buren samen panelen willen plaatsen, dan scheelt dit zeker in de offerte prijs. We kunnen immers 2 klussen in 1 dag doen, dus hebben ook wij minder kosten.
Kunnen op de huidige systemen ook batterijen worden aangesloten?
Jazeker kan dat, al onze systemen zijn toekomst-voorbereid en batterij-klaar. Door de huidige hoge aanschafprijs van batterijen en de nog een tijdje doorlopende salderingswetgeving is het van groot belang om juist nu te kiezen voor hybride zonnepaneelpakketten.

Hoe gaat u verduurzamen?

Onze duurzame producten vind u hieronder.

Dit zeggen onze klanten

Verduurzaam Twente helpt u verduurzamen van A tot Z.

Melissa Snijders
Melissa Snijders
2024-01-23
Wij hebben een cv en boiler laten instaleren door dit bedrijf! Alles is soepel verlopen, fijne communicatie en doen eat ze zeggen!
Marc Gerritsen
Marc Gerritsen
2024-01-15
Goed werk afgeleverd
peter kopp
peter kopp
2024-01-12
Alles werkt perfect. Zijn er erg blij mee.
Frans Swart
Frans Swart
2023-10-12
Duidelijke, professionele uitleg vooraf. Het plaatsen van de airco is vakkundig gebeurd. De technische uitleg was correct en duidelijk. Er werd zeer netjes gewerkt. Onze ervaring met TR Technische Dienstverlening is aanbevellenswaardig!
Bob Holkenbrink
Bob Holkenbrink
2023-07-11
Vandaag airco laten plaatsen door TR, goed gesprek gehad vooraf. Alles netjes gemonteerd en goed afgewerkt. Bedankt!
Joey Gokoelsing
Joey Gokoelsing
2023-07-10
Tim heeft ons op korte termijn kunnen helpen aan airco's in ons huis. We zijn dus erg tevreden over de installatie. Alles was snel terecht en werkt uitstekend. 👍
Dennis Koning
Dennis Koning
2023-06-18
Nette prijzen, goed personeel!
Joyce De vries
Joyce De vries
2023-06-18
Een mooie snelle levering met goede vakmensen ! Zeer vriendelijk en lossen de problemen vrijwel direct op , echt top 👌🏻! Zeker een aanrader
Nico Wagelaar
Nico Wagelaar
2023-04-29
Erg goed geholpen. Tim en zijn personeel hebben kennis van nieuwe ontwikkelingen binnen verduurzaming woon. Tim heeft veel kennis over aanleg en bekabeling apparatuur. Hierbij heeft hij bij ons goed advies gegeven waardoor alles bij ons nu goed draait. Aanrader als je een keuring wil laten uitvoeren of andermans werk goed gedaan is. Tim is erg vriendelijk en klantgericht. Wil graag meedenken en staat voor kwaliteit.

Onze duurzame producten

Maak een keuze uit onze duurzame producten

Ons Werkgebied in Twente

Voordelen van Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een innovatieve en duurzame manier om energie op te wekken. Deze panelen vangen zonlicht op en zetten het om in elektriciteit, waardoor huizen en bedrijven op een milieuvriendelijke manier van stroom worden voorzien. De voordelen van zonnepanelen zijn talrijk.

Ze verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, verminderen de uitstoot van schadelijke gassen en dragen bij aan een schonere planeet. Bovendien zijn zonnepanelen een slimme investering op lange termijn. Hoewel de initiële kosten hoog kunnen lijken, leiden ze tot aanzienlijke besparingen op energierekeningen en kunnen ze zelfs geld opleveren door overtollige energie terug te leveren aan het net.

Voordelen van een Water Ontharder

Waterontharders zijn essentiële apparaten die helpen bij het verbeteren van de waterkwaliteit in huizen en bedrijven. Deze systemen verminderen de concentratie van mineralen, zoals calcium en magnesium, die vaak verantwoordelijk zijn voor hard water. Hard water kan leiden tot kalkaanslag in leidingen, apparaten en op oppervlakken, wat kan resulteren in verstopte leidingen en verminderde levensduur van apparaten.

Door waterontharders te gebruiken, wordt het water zachter, wat resulteert in minder kalkaanslag en betere prestaties van huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en boilers. Bovendien zorgt zacht water voor een zachtere huid en glanzender haar, en het vereist minder schoonmaakmiddelen voor het behoud van hygiëne.

Waterontharder – Budget 10

Verwarmen & koelen met een Airco

Een airconditioningsysteem biedt zowel verkoeling als verwarming, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor het handhaven van een comfortabele temperatuur in huis of op kantoor, ongeacht het seizoen. Tijdens warme dagen werkt de airco als een koelsysteem door warme lucht te verwijderen en koele lucht te verspreiden. Het proces omvat het absorberen van warme lucht uit de ruimte, het afkoelen ervan door middel van een koelmiddel en vervolgens het verspreiden van de gekoelde lucht om de omgevingstemperatuur te verlagen.

Aan de andere kant kan een airconditioner ook warmte leveren tijdens koude periodes. Het systeem kan de omgekeerde cyclus gebruiken, waarbij het warmte uit de buitenlucht absorbeert en deze naar binnen transporteert om de ruimte te verwarmen. Hierbij wordt warmte gegenereerd door de compressie en condensatie van een koelmiddel, waardoor het als een efficiënte warmtepomp kan functioneren. De mogelijkheid om zowel te koelen als te verwarmen maakt moderne airconditioners veelzijdige en waardevolle apparaten voor klimaatbeheersing gedurende het hele jaar.

Voordelen van een Laadpaal

Een laadpaal aan huis biedt diverse voordelen die de overgang naar elektrisch rijden aantrekkelijker maken. Allereerst zorgt het voor ultiem gemak. Met een eigen laadpaal hoef je niet langer naar openbare laadpunten te zoeken; je kunt jouw elektrische voertuig gewoon thuis opladen. Dit bespaart tijd en moeite, vooral omdat je de auto ‘s nachts kunt opladen, waardoor deze ‘s ochtends volledig klaar is voor gebruik. Bovendien biedt een eigen laadpaal meer controle en betrouwbaarheid. Je hebt altijd toegang tot een oplaadpunt, ongeacht het weer of de beschikbaarheid van openbare laadinfrastructuur. Dit geeft gemoedsrust en vermindert eventuele zorgen over het vinden van een beschikbare oplaadplek.

Financieel gezien kan een laadpaal aan huis ook voordelig zijn. Sommige energieleveranciers bieden gunstige tarieven voor thuisladen, waardoor het opladen van je auto goedkoper kan zijn dan bij openbare laadpunten. Bovendien kan de installatie van een laadpaal de waarde van je huis verhogen, omdat potentiële kopers de aantrekkelijkheid van een eigen oplaadpunt zullen waarderen.

Bel mij terug

Advies nodig ?

Wij informeren je graag naar de verschillende manieren van verduurzamen.