Laadpaal Almelo

Laadpaal Almelo

Laadpaal aan huis of bij u bedrijf in Almelo? Bent u opzoek naar een laadpaal in Almelo? Weet u niet welke laadpaal u nodig heeft of hoe snel deze kan laden ? Wij van verduurzaam Twente helpen u graag om de juiste laadpaal te kiezen. Om de juiste laadpaal te kiezen, kunnen wij van verduurzaam Twente uw vragen telefonisch beantwoorden of op locatie in Almelo. Zo komen we tot een keuze die het beste bij uw wensen past voor u huis of pand in Almelo. Wij van verduurzaam Twente denken graag me u mee, zijn oplossingsgericht en leveren uitstekende kwaliteit!

Wat zijn de voordelen van een laadpaal aan huis of bij de u bedrijf in Almelo?

Er bestaan twee laadmogelijkheden een openbaar laadpunt of een laadpaal aan huis of bij u bedrijfspand in Almelo. Als we kijken naar een laadpaal aan huis van verduurzaam Twente geeft dit als voordeel dat u kunt laden wanneer u wil. Bij terugkomst aan huis of bij uw bedrijf in Almelo kunt u direct beginnen met laden. Ook is het laden bij u eigen laadpaal veel goedkoper dan laden in het openbaar. Vaak betaald u betaalt gemiddeld 20-30 cent per kWh meer bij een openbaar laadpunt. Bij een auto van 60 kWh bespaar je dus €15,00 gemiddeld per laadsessie.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in één van onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Advies nodig ?

Wij informeren je graag naar de verschillende manieren van verduurzamen.