Laadpaal Oldenzaal

Laadpaal Oldenzaal

Laadpaal met installatie in Oldenzaal ? verduurzaam Twente regelt het! Als je bij verduurzaam Twente één of meerdere laadpalen afneemt, komen onze vak bekwame monteurs deze op locatie installeren, dat kan zijn bij jou thuis of bij u bedrijf in Oldenzaal. Onze laadpaal wordt direct aangesloten op de groepenkast en soms moet deze aangepast worden naar een 3 fase. Ook is het mogelijk dat je spanningsnetwerk eerst verzwaard moet worden. Tevens is een load balancing mogelijk. Dit beschermt u tegen overbelasting van je netwerk zowel in huis als bij u bedrijf in Oldenzaal. Wij van verduurzaam Twente kunnen het verbruik van de laadpaal af stemmen op de capaciteit ervan dit doen wij op locatie in Oldenzaal zo weet u zeker dat u de juiste laadpaalinstallatie en laadpaal heeft. Beter gezegd: als je in huis veel stroom verbruikt – bijvoorbeeld omdat de wasmachine, de televisie én de elektrische kookplaat aan staan – dan zorgt load balancing ervoor dat je laadpaal tijdelijk minder stroom verbruikt.

Hoe worden de laadpalen gemonteerd ?

Alle laadstations die wij in onze webshop verkopen worden verkocht zonder paal en met een montagekit voor wandmontage. Je kunt het laadstation vervolgens aan een wand/muur of op een montagepaal monteren bij jou bedrijf of huis in Oldenzaal. De meeste laadpaalladers zijn te bestellen met een montagepaal. Het is echter ook mogelijk het laadstation op een hardhouten paal te monteren zo heeft een fraai afgewerkte laadpaal. Deze kunt u ook vinden in ons assortiment. Bent u enthiousiast geworden ? neem vrijblijven contact op met verduurzaam Twente , we staat u graag telefonisch te woord of wij kunnen bij u langskomen in Oldenzaal.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in één van onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Advies nodig ?

Wij informeren je graag naar de verschillende manieren van verduurzamen.