Water ontharder Enschede

Water ontharder Enschede

Koop nu een waterontharder van verduurzaam Twente, wij leveren ook in Enschede. Ik hoor u denken : waarom een waterontharder kopen en hoe werkt een waterontharder van verduurzaam Twente? We leggen het graag voor u uit zodat u weet dat alle waterontharders in onze wateronthardershop van van hoge kwaliteit zijn. Ook onze onderhouds producten zoals waterontharderzout zijn van de beste kwaliteit , met als 1 doen satijn zacht water. Zo kunt u in Enschede ook genieten van de waterontharders van verduurzaam Twente. Maar hoe werkt een waterontharder nou precies? En waarom gebruik je zout om zacht water te krijgen? Smaakt het water dan niet zout ? Deze vragen komen wellicht in u op wanneer u leest over een waterontharder. Wij kunnen ook bij u langskomen in Enschede voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hoe werken onze waterontharders ?

De waterontharders van verduurzaam Twente werken op basis van een wisselaar. Deze ionenwisselaar verwijdert alles deeltjes (vuiltjes) uit vloeistoffen (water). Dit gebeurt door middel van bolletjes hars. Wanneer de harsbolletjes verzadigd zijn met deze deeltjes, moet de ontharder gespoeld worden. Dit wordt ook wel regenereren genoemd. Tijdens het regeneratieproces wordt het hars schoongespoeld met pekelwater dat direct wordt afgevoerd naar het riool. Het pekelwater komt dus nooit in aanraking met het drinkwater. Is het na dit verhaal iets duidelijker geworden en wilt u graag een waterontharder kopen uit onze waterontahrdershop , maar zit u nog met de installatie ? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen op elke locatie in Enschede.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in één van onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Advies nodig ?

Wij informeren je graag naar de verschillende manieren van verduurzamen.