Laadpaal Hellendoorn

Laadpaal Hellendoorn

Een laadpaal of wallbox in Hellendoorn ? verduurzaam Twente maak het mogelijk! Bent u op zoek naar een eigen laadpaal of wallbox voor thuis, of bij je bedrijf in Hellendoorn? Zoek je dit om je elektrische auto of om je hybride auto op te laden? Wij helpen je graag om tot de beste keuze te komen! Naast (technisch) advies kunt u bij ons ook terecht om een laadpaal te laten installeren. Onze vakspecialisten van verduurzaam Twente helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. We geven u vrijblijvend advies en komen eventueel langs bij u in Hellendoorn.

Welke laadpaal in het assortiment ?

Bij verduurzaam Twente hebben we een ruim assortiment van verschillende laadpalen en merken zodat er altijd een passende oplossing voor uw huis of bedrijfspand in Hellendoorn bij zit. Wij leveren alleen kwaliteitsmerken met een bewezen staat van dienst. Zo ben je verzekerd van een goed en veilig laadstation bij je eigen woning of bedrijf in Hellendoorn. Tevens kunnen wij de installatie van een laadpaal bij u thuis of bij u bedrijf in Hellendoorn compleet verzorgen.

Welke Laadpaal heb ik nodig ?

Heb ik een wand model nodig of een laadpaal ? of toch een wallbox met montagepaal? Bij verduurzaam Twente zoeken we voor u de beste oplossing. Alle laadstations die wij in onze webshop verkopen worden verkocht zonder paal en met een montagekit voor wandmontage. Je kunt het laadstation vervolgens aan een wand/muur of op een montagepaal monteren bij jou bedrijf of huis in Hellendoorn. De meeste laders zijn te bestellen met een montagepaal. Het is echter ook mogelijk het laadstation op een hardhouten paal te monteren. Deze kunt ook vinden in ons assortiment. Bent u enthiousiast geworden ? neem vrijblijven contact op met verduurzaam Twente , we staat u graag telefonisch te woord of wij kunnen bij u langskomen in Hellendoorn.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in één van onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Advies nodig ?

Wij informeren je graag naar de verschillende manieren van verduurzamen.