Laadpaal Hengelo

Laadpaal Hengelo

Wil u ook een laadpaal van topkwaliteit in Hengelo ? Dan is verduurzaam Twente de juiste partner! Bij verduurzaam Twente zijn wij specialist op het gebied van laadpalen voor u huis of bedrijf in Hengelo. Wij bieden draagbare laadstations , laadkabels en aanverwante producten aan voor bijzonder scherpe tarieven. Tevens bent u bij verduurzaam Twente aan het juiste adres voor een montage/ installatie op elke gewenste locatie in Hengelo. U kunt eenvoudig bestellen in onze webshop. Wij leveren de laadpalen en al onze andere producten zoals draagbare laadstations, laadkabels aan zowel particulieren als bedrijven in Hengelo. In de webshop van verduurzaam Twente kunt u gemakkelijk uw laadpaal bestellen.

De beste laadpaal voor uw situatie vindt u bij verduurzaam Twente ook voor klanten in Hengelo.

Met een laadkabel kunt u de auto ” verbinden” met de laadpaal, zo zorgt u ervoor dat uw auto op deze manier wordt opgeladen dat kan bij u thuis of bij uw bedrijf in Hengelo. Er zijn verschillende laadpalen zo is er een laadkabel met een type 1 stekker en een type 2 stekker. Daarom is het van belang dat u bij het aanschaffen van een laadpaal bij verduurzaam Twente zich bewust bent van het geschikte type stekker voor uw elektrische auto. Mocht u dit niet weten , vraag dan onze vakkundige mensen om advies , We komen zelfs vrijblijvend lang in Hengelo om voor u de beste oplossing te vinden.

Waarop moet ik letten bij aanschaf van een laadpaal van verduurzaam Twente?

In de meeste gevallen worden elektrische auto’s wordt Mode 2 of 3 laden aanbevolen. Deze mode’s hebben betrekking op bijvoorbeeld laadmogelijkheden, beveiliging en begrenzing tijdens het laadproces, met controle op het laadniveau. De geavanceerdere laadpalen of wandmodel-laders zijn zelfs uitgerust met een mogelijkheid om de laadstroom voor zakelijk gebruik apart te registreren. Deze kosten kunnen of wel in rekening gebracht worden bij de werkgever of ze zijn afzonderlijk te administreren in uw eigen boekhouding. Heeft u toch advies nodig ? Geen probleem wij van verduurzaam Twente komen graag bij u op locatie in Hengelo zodat we altijd een goede oplossing vinden voor uw situatie.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in één van onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Advies nodig ?

Wij informeren je graag naar de verschillende manieren van verduurzamen.