Airco Twenterand

Airco Twenterand

Verduurzaam Twente is dé specialist in airconditioning voor de regio. Wij verkopen airconditioners in onze webshop en installeren ze op elke gewenste locatie in Twenterand. Ook voor reparaties kun je bij ons terecht. Met onze jaarlijkse onderhoudscontracten geniet je jarenlang van topmerken zoals Panasonic en Mitsubishi. Kies voor een airconditioner van Verduurzaam Twente en geniet het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Onze airco’s en airconditioners zijn niet alleen betaalbaar, maar verbruiken ook veel minder energie. We hebben een ruim assortiment op voorraad in onze airconditioner webshop.

Wil je een airco kopen in Twenterand?

Je hebt de keuze tussen een mobiele of vaste split airco. Een mobiele airconditioner is flexibel in gebruik maar heeft minder koelcapaciteit dan een split unit. Hoewel deze variant goedkoper is, is hij ook minder krachtig, luider en gevoeliger voor storingen, wat kan resulteren in vaker reparaties in Twenterand. In dat geval is een onderhoudscontract een goede optie. Het vaste type is zuiniger en stiller, maar vereist wel de mogelijkheid om een buitenunit te plaatsen.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in één van onze diensten of producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bel mij terug

Advies nodig ?

Wij informeren je graag naar de verschillende manieren van verduurzamen.